Kiosken

Fasiliteter


Resepsjon/ kiosk/ kafé

Vårt servicebygg med resepsjon, kiosk og kafé ligger ved innkjøringen, og er åpen fredag og/ eller lørdag i ukene 19 til 25 og 36 til 40 og hver dag i ukene 26 til 35. Her selger vi ferske brød og rundstykker, aviser, nødvendige dagligvarer, kule is, små is, brus, sjokolade, souvernirer og interiørartikler. 

I høysesongen serverer vi frokost i kafeen fra kl. 08:00 til kl. 10:30. Fra kl. 14:00 til 20:30 har vi a la carte meny med blant annet hamburgere, pizza, salater og biff. Kafeen har alle rettigheter. Det er også mulig å ta med maten til boenheten. 

Sanitæranlegg

Hovedanlegget ligger i underetasjen på servicebygget, ved innkjøringen. Her er det dame- og herreavdeling, rom med dusj og toalett for bevegelseshemmede og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. I 2013 var et helt nytt sanitæranlegg ved siden av hyttene uten bad klart til bruk. Her er det to familiebad (dusj, wc og vask) og to toaletter. I det samme bygget er det også et stort kjøkken. Et lite hus med to toaletter og en dusj finnes også i nedre enden av plassen.

Lekeplass

Midt på plassen, med god oversikt, har vi lekeplass med to trampoliner, husker, ørnerede, lekehus med sklie, dumphuske, gynge og sandkasse. Området er adskilt med gjerde, slik at ungenes sikkerhet er ivaretatt. I Tyrifjorden har vi også vanntrampoline.

Tyrifjorden

Tyrifjorden

Plassen ligger idyllisk til ved Tyrifjorden. Strandområdet er belagt med plen rundt en langgrunn sandfylt bukt, hvor ungene kan bade trygt. De "store” ungen bader gjerne fra stupebrettet på moloen, eller på vanntrampolinen.

Ved stranda er det grillplasser som med sin beliggenhet er skjermet for nesten alle vinder. Her er det fint å sitte og se på solnedgangen, som kan være helt fortryllende når sola speiler seg i Tyrifjorden.

Internett

Vi har trådløst nett på området. Sjekker du inn med campingkort er det gratis.

Kabel TV

Vi har Norgespakken med følgende kanaler: Nrk 1, Nrk 2, Nrk 3, Tv2, Tv2 Zebra, Tv2 Sportskanalen, Tv2 Livsstil, Tv2 Nyhetskanalen, TvNorge, MAX, VOX, FEM, FOX og VG TV. Tjenesten er tilgjengelig på sesongplassene, turistplasser* og i hyttene 7 – 12 og Stabburet. Det er TV i kafeen som kan benyttes i åpningstidene.

* ved opphold lengre enn 4 netter.