Utvika Camping
- campingplass i idylliske omgivelser

Utvika Camping drives som en familiecamping, med ungenes trivsel og nattero som viktige elementer. Vi har hytter til leie, og sesongplasser og turistplasser for campingvogner, bobiler og telt. Vi har åpent hele året!

Plassen ligger langs Fv 155 (gamle E-16), kun 35 minutter med bil fra Oslo. Flott natur med Krokskogen og Tyrifjorden ligger rundt oss på alle kanter, noe som gir mange muligheter for aktiviteter og opplevelse rett utenfor døra. Vi har båtutleie, ideelt både for fiske og turer med familie og venner. I tillegg har nærområdene mye å 
by på, så Utvika Camping er et godt utgangspunkt for dagsutflukter.

Sommeren 2015 ble vi sertifisert til Miljøfyrtårn, et sertifikat som dokumenterer miljøinnsats og samfunnsansvar. For vår campinghverdag betyr det blant annet kildesortering av søppel, enøk tiltak, større fokus på arbeidsmiljø og bevisste valg i forhold til innkjøp og leverandører. Vi krever ikke noe av gjestene, men har en forventning om at man gjør så godt man kan. Det betyr at vi oppfordrer til kildesortering av søppel, redusere strømforbruket, vurdere innkjøp og at man bruker beina eller sykkel når det er mulig.

Velkommen til oss!