Klikk her for forhåndsreservasjon

Hytter

Vi har 14 hytter til leie.

 For priser og betingelser klikk her.

Hytte

1 – 6

7, 8, 10

9, 11, 12

Stabbur

14

 

 

 

Klassifisering

**

****

****

****

*

 

 

 

Antall senger

5

5

5

6

2

 

Hyttene 1 – 6 (5 senger, uten bad)

Hyttene har to soverom, fem senger (køye/ familiekøye) med dyner og puter. Oppholdsrom med salong, kjøleskap, kokeplate og kjøkkenutstyr. Ikke innlagt vann. Uteplass med trekrakk. Avstand til toalettet er 6-50 meter. Hyttene er pusset opp og modernisert i 2012.

Hyttene 1 - 6

Oppholdsrom

To soverom med køyer

Hyttene 7, 8, 10 (5 senger, med bad)

Hyttene har to soverom, fem senger (køye/ familiekøye) med dyner og puter. Bad med dusj og WC. Oppholdsrom med TV, salong og kjøkkenbord, kjøleskap, kokeplater og kjøkkenutstyr. Utsikt mot fjorden og overbygget terrasse med møbler. Hyttene har gulvvarme, og leies ut hele året.

Hytte type 7, 8, 10

Stue og kjøkken

Stue og kjøkken

Hyttene 9, 11, 12 (4 (5) senger, med bad)

Hyttene har fem senger; ett stort soverom, to/ tre senger (dobbeltseng/ dobbeltseng og køye), og hems med to/ tre senger (enkelt senger) med dyner og puter. Hemsen har god takhøyde og ordentlig trapp. Oppholdsrom med TV, salong og spisebord, kjøleskap, oppvaskmaskin, koketopp og kjøkkenutstyr. Bad med dusj og WC. Utsikt mot fjorden og overbygget terrasse med møbler. Hyttene har gulvvarme, og leies ut hele året. Allergivennlig alternativ, dyr ikke tillatt inne i hyttene.

Hytter type 9, 11, 12

Hemsen

Stue og kjøkken

Stabburet (6 senger, med bad)

Et sjarmerende over 100 år gammelt tømmerhus, som har bevart sitt særpreg selv om det i dag fremstår som moderne. I 2. etasje er det to soverom, 6 senger (dobbeltseng/ fire enkeltsenger), dyner og puter. I 1. etasje er det bad med dusj og WC. Oppholdsrom med TV, salong og spisebord, kjøleskap, kokeplater og utstyr. Stabburet er en del av gårdstunet men har skjermet uteplass.

Stabburet

Stue

Soverom

Hytte 14 (2 senger, uten bad)

Ett rom med to senger (køye), dyner og puter, kokeplate, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Ikke innlagt vann. Avstand til toalettet er 10 meter. Uteplass med møbler og fjordutsikt.

Hytte 14

Alt i ett rom

Kokemuligheter