Utvika

Gård & Camping
booking@utvika.no

[gtranslate]

Hytte 9, 11 og 12: 4 (5) senger, med bad

Hyttene har fem senger; ett stort soverom, to/ tre senger (dobbeltseng/ dobbeltseng og køye), og hems med to/ tre senger (enkelt senger) med dyner og puter. Hemsen har god takhøyde og ordentlig trapp. Oppholdsrom med TV, salong og spisebord, kjøleskap, oppvaskmaskin, koketopp og kjøkkenutstyr. Bad med dusj og WC. Utsikt mot fjorden og overbygget terrasse med møbler. Hyttene har gulvvarme, og leies ut hele året. Allergivennlig alternativ, dyr ikke tillatt inne i hyttene. 

– Gjeldene pris finner du i kalenderen, og oversikt over priser finner du her. Prisene WEB (booking via vår hjemmeside) er 10 % lavere enn DISK. DISK gjelder ved booking via telefon, drop-in og andre kanaler. Det er ikke mulig å velge hyttenummer før ankomst, men ønsker kan fylles ut i notatfeltet, og vi gjør så godt vi kan for at disse blir oppfylt. Klikk her for å reservere hytte.

– Onlinebooking er for private på ferie/ fritidsreise. Firmaer, grupper og langtidsleie bes ta kontakt på e-post: post@utvika.no eller telefon +47 932 46 230. Faktura skal avtales skriftlig på forhånd. NB! Er det gruppearrangementer hvor hytter er holdt av, men skal bestilles individuelt  bestilling gjøres via e-post; post@utvika.no.

Er det spørsmål eller problemer med å få booket, ta kontakt så hjelper vi deg.