Utvika

Gård & Camping
booking@utvika.no

[gtranslate]

Stabburet: 6 senger, med bad

Et sjarmerende over 100 år gammelt tømmerhus, som har bevart sitt særpreg selv om det i dag fremstår som moderne. I 2. etasje er det to soverom, 6 senger (dobbeltseng/ fire enkeltsenger), dyner og puter. I 1. etasje er det bad med dusj og WC. Oppholdsrom med TV, salong og spisebord, kjøleskap, kokeplater og utstyr. Stabburet er en del av gårdstunet men har skjermet uteplass. Stabburet er kun til leie i sommerhalvåret, fra mai til oktober.

– Gjeldene pris finner du i kalenderen, og oversikt over priser finner du her. Prisene WEB (booking via vår hjemmeside) er 10 % lavere enn DISK. DISK gjelder ved booking via telefon, drop-in og andre kanaler. Det er ikke mulig å velge hyttenummer før ankomst, men ønsker kan fylles ut i notatfeltet, og vi gjør så godt vi kan for at disse blir oppfylt. Klikk her for å reservere hytte.

– Onlinebooking er for private på ferie/ fritidsreise. Firmaer, grupper og langtidsleie bes ta kontakt på e-post: post@utvika.no eller telefon +47 932 46 230. Faktura skal avtales skriftlig på forhånd. NB! Er det gruppearrangementer hvor hytter er holdt av, men skal bestilles individuelt  bestilling gjøres via e-post; post@utvika.no.

Er det spørsmål eller problemer med å få booket, ta kontakt så hjelper vi deg.