Utvika

Gård & Camping
booking@utvika.no

[gtranslate]

Låven

Sammenkomst

Skal du arrangere sammenkomst og antallet er mellom 4 og 100 som skal samles har vi flere muligheter for å gjennomføre arrangementer. Vi lager istand etter ditt ønske til både private og bedrifter. Hos oss kan du få eget lokale inne i låven med servering ved bordet eller eget uteområde med partytelt og grill. Så enten det er bilklubben, syklubben, anledning for fest eller et firmamøte vil vi gjerne vise deg hva vi kan tilby.

Selskap

Vi har hyggelige lokaler som er velegnet for forskjellige sammenkomster som jubileum, konfirmasjon, dåp, minnestunder eller bare en grunn til å samle familie eller venner.  For større selskaper kan vi holde av deler eller hele bygningen slik at dere får nesten alle våre fasiliteter helt for dere selv.

Storstua ligger i 1. etg. med utsikt mot fjorden. Her kan vi dekke til opptil 70 personer for selskaps servering eller opptil 90 personer i mer uformelle arrangementer, men lokalet er også godt egnet for mindre grupper. Trivelig lokale hvor man får låvefølelsen tett på med det gamle reisverket og deler av låveveggene synlige.

Loftet (blir klart til bruk på nyåret) ligger i 2. etg. med utsikt over Tyrifjorden. Her kan vi dekke til opp til 40 personer. Her får man virkelig det rustikke fra låven tett på med en fantastisk atmosfære. Her er det store vindusflater som gir mye naturlig lys. I området utenfor loftet kommer man inn fra den gamle låvebrua, og her er det garderobe, toaletter og salonger. Dette området er også i tilknytning til rommene.

I tillegg har vi noen mindre lokaler som brukes etter behov. Ta gjerne kontakt for en omvisning.

Møte

I uformelle omgivelser ute på landet er det gode muligheter for et vellykket kurs eller møte. Våre lokaler egner seg godt hele året, og enten dere er 4 eller 40 leverer vi det dere måtte ønske. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.