Utvika

Gård & Camping
booking@utvika.no

[gtranslate]

Låven

Sammenkomst

Skal du arrangere sammenkomst og antallet er mellom 4 og 100 som skal samles har vi flere muligheter for å gjennomføre arrangementer. Vi lager istand etter ditt ønske til både private og bedrifter. Hos oss kan du få eget lokale inne i låven med servering ved bordet eller eget uteområde med partytelt og grill. Så enten det er bilklubben, syklubben, anledning for fest eller et firmamøte vil vi gjerne vise deg hva vi kan tilby.

Våre lokaler

Vi har hyggelige lokaler som er velegnet for forskjellige sammenkomster som jubileum, bryllup, konfirmasjon, dåp, minnestunder eller bare en grunn til å samle familie eller venner. Vi tilrettelegger for både private og firmaer. Ved større arrangementer kan vi holde av hele eller deler av bygningen slik at dere får nesten alle våre fasiliteter helt for dere selv.

I underetasjen finner du baren, er et trivelig lokale som egner seg opp til 40 personer ved bordservering. Her er mulighetene mange, enten man har grilling og partytelt på plassen utenfor eller skal ha dans og fest etter bryllupsmiddagen. 

Storstua ligger i 1. etg. med utsikt mot fjorden. Her kan vi dekke til opptil 50 personer for selskaps servering eller opptil 70 personer i uformelle arrangementer, men lokalet er også godt egnet for mindre grupper. Et koselig lokale hvor man får låvefølelsen tett på med det gamle reisverket og deler av låveveggene synlige.

Hemsen ligger i 2. etg. og er tilknyttet storstua med trapp. Her er det utsikt over Tyrifjorden, og god plass til 40 personer. Her får man virkelig det rustikke fra låven tett på med en fantastisk atmosfære. Her er det store vindusflater som gir mye naturlig lys. I 2. etg. kommer man inn fra den gamle låvebrua, og her er det garderobe, toaletter og salonger. Dette området er også i tilknytning til rommene.

Ta gjerne kontakt for en omvisning.

Møte

I uformelle omgivelser ute på landet er det gode muligheter for et vellykket møte eller et kurs. Vi tilpasser oppsett etter deres ønske og har konferansebord, prosjektor, lerret og høyttaler tilgjengelig. Våre lokaler egner seg godt hele året, og enten dere er 4 eller 40 leverer vi det dere måtte ønske. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.