Utvika

Gård & Camping
booking@utvika.no

[gtranslate]

Selskap

Vi har hyggelige lokaler som er velegnet for forskjellige sammenkomster som jubileum, bryllup, dåp, konfirmasjon, minnestund eller bare en grunn til å samle familie eller venner.  For større selskaper og arrangementer sørger vi for at dere får nesten alle våre fasiliteter helt for dere selv.

Storstua ligger i 1. etg. med utsikt mot fjorden. Her kan vi dekke til opptil 70 personer for selskaps servering eller opptil 90 personer i mer uformelle arrangementer, men lokalet er også godt egnet for mindre grupper. Trivelig lokale hvor man får låvefølelsen tett på med det gamle reisverket og deler av låveveggene synlige.

Hemsen ligger i 2. etg. med utsikt over Tyrifjorden. Lokalet er forbundet med Storstua via trapp, så kan benyttes i kombinasjon. Her kan vi dekke til opp til 40 personer, og man får virkelig det rustikke fra låven tett på med en fantastisk atmosfære. Her er det store vindusflater som gir mye naturlig lys. I området utenfor hemsen kommer man inn fra den gamle låvebrua, og her er det garderobe, toaletter og salonger. Dette området er også i tilknytning til rommene.

I underetasjen har vi baren, som egner seg godt for opptil 40 personer i selskap. Utenfor baren er det et stort område som er fint for grilling og andre utendørsaktiviteter.

Pris eksempel selskap: Oppdekking med hvite duker og hvite servietter, roser i valgfri farge, musserende aperitif, 3 retters middag, 3 glass vin til maten og kaffe til dessert kr. 895,-

Ta gjerne kontakt for en omvisning eller mer informasjon.