Utvika

Gård & Camping
booking@utvika.no

[gtranslate]

Mat & drikke

Hos oss kan du komme til dekket bord og få maten ferdig servert. Våren 2019 åpnet vi nytt og moderne kjøkken i låven med utvidet kapasitet.  I tillegg til a la carte tilbyr vi pizzamenyen og take away, samt tilrettelagte menyer i forbindelse med catering.

I låven kan det også arrangeres lukkede selskaper, møter og andre arrangementer for 4 til 60 personer. Vi tilpasser arrangementet slik du vil ha det, så ta kontakt og gi oss ideén din, så finner vi løsningen sammen. Hele bygningen er universelt utformet og lagt til rette for alle.

For de som ønsker å lage sin egen mat er det ikke lang vei til nærmeste butikk. Vi har Nærbutikken i innkjøringen til plassen, en liten butikk med det man trenger. Ønsker man et større utvalg er det Spar på Sundvollen 5 km, Rema 1000, Kiwi og Lille handleri på Vik 8 km, sistnevte med lokale spesialiteter.

I nærområdet er det mange gårder, og flere av de har gårdsutsalg med blant annet mais, egg, jordbær, poteter, frukt og bær. I tillegg er Tyrifjorden vår nærmeste nabo og kan tilby både fisk og kreps.